wegetarianie
Moderator: DKS
wegetarianie
Witam forumowiczów. Chciałbym się zapytać, czy są w Ustce jacyś wegetarianie? Pozdrawiam, wegetarianin Mirek
-
Witam forumowiczów. Chciałbym się zapytać, czy są w Ustce jacyś wegetarianie? Pozdrawiam, wegetarianin Mirek
Witam nowego forumowicza. Niestety, jestem mięsożerny
czy są w Ustce jacyś wegetarianie?
????
Ostatniego zjedliśmy parę dni temu.....
a jak sa, to co ?
No chyba najśmieszniejszy dialog jaki na forum do tej pory czytałema jak nie ma, to co ?

Pozdro dla Wegetarian

http://www.fanfoto.pl/yacek29.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Golonka z soji?
Schabowy z soczewicy?
Mielony z kiełków?
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ale jestem pełen szacunku dla trawojadów.Pozdro
Schabowy z soczewicy?
Mielony z kiełków?
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ale jestem pełen szacunku dla trawojadów.Pozdro
"Bardzo też pożytecznie bywa najsamprzód zdzielić świadka, ledwo wejdzie, mocno kijem po głowie, od czego ten bardzo zdumiony bywa, a przeto i do kłamstwa nieskory."
Re: wegetarianie
a co kolego chcesz zrobic marsz protestacyjny wegetarianow po ulicach ustki?mireo pisze:Witam forumowiczów. Chciałbym się zapytać, czy są w Ustce jacyś wegetarianie? Pozdrawiam, wegetarianin Mirek

-
O, Pan Rzecznik. Zatem przefrazuje i poprawie krawat...
Pragnac zwrocic uwage na wazki z punktu widzenia atrakcyjnosci turystycznej i regionalnej problem, chcialbym spytac w imieniu calej rzeszy regularnie odwiedzajacych wspanialy ustecki kurort turystow i niemniejszej liczby przedstawicieli plci meskiej, poszukujacych w zdrowych nadmorskich regionach kandydatek na malzonki (do ktorej grupy i ja mam przyjemnosc sie zaliczac), czy wladze miasta zadbaly o wlasciwe wsparcie idei dziewictwa, celem podniesienia liczby kobiet w wieku 18-25 lat i zachowujacych tak zwany potocznie "wianek", aby wyjsc naprzeciw potrzebom wyznajacych wiare katolicka mezczyzn szukajacych partnerek zyciowych, jak i niewyznajacych wiary katolickiej turystow ze zgnilego Zachodu, szukajacych bezcennych seksualnych zdobyczy do samczego portfolio? Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pragnac zwrocic uwage na wazki z punktu widzenia atrakcyjnosci turystycznej i regionalnej problem, chcialbym spytac w imieniu calej rzeszy regularnie odwiedzajacych wspanialy ustecki kurort turystow i niemniejszej liczby przedstawicieli plci meskiej, poszukujacych w zdrowych nadmorskich regionach kandydatek na malzonki (do ktorej grupy i ja mam przyjemnosc sie zaliczac), czy wladze miasta zadbaly o wlasciwe wsparcie idei dziewictwa, celem podniesienia liczby kobiet w wieku 18-25 lat i zachowujacych tak zwany potocznie "wianek", aby wyjsc naprzeciw potrzebom wyznajacych wiare katolicka mezczyzn szukajacych partnerek zyciowych, jak i niewyznajacych wiary katolickiej turystow ze zgnilego Zachodu, szukajacych bezcennych seksualnych zdobyczy do samczego portfolio? Z gory dziekuje za odpowiedz.