Awaria

Tutaj możesz wypowiedzieć się na temat funkcjonowania forum i pracy moderatorów.

Moderator: DKS

Awatar użytkownika
Ban.an
Posty: 1445
Rejestracja: wtorek, 15 lipca 2008, 13:31

Awaria

Post autor: Ban.an » sobota, 17 stycznia 2009, 15:58

Mam pytanie,co się działo z forum dzisiaj około 13-15?
Wyskoczył mi jakiś błąd serwera sql?
Czyżby atak hiaxora :P :?:
A może radni kopiowali zawartość :twisted:
" (...) możliwość, by miastem rządzili wybierani szacowni członkowie społeczności, którzy obiecają, że nie będą się wywyższać ani przy każdej okazji zdradzać publicznego zaufania, natychmiast stała się tematem żartów w całym mieście"
T.Pratchett

Awatar użytkownika
dumb
Posty: 1524
Rejestracja: wtorek, 24 maja 2005, 22:22
Lokalizacja: Ustka
Kontakt:

Re: Awaria

Post autor: dumb » sobota, 17 stycznia 2009, 17:08

serwer nie wytrzymał wypisywanych tu głupot :-)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
falcorman
Posty: 2133
Rejestracja: poniedziałek, 10 lipca 2006, 21:50
Lokalizacja: Ustka
Kontakt:

Re: Awaria

Post autor: falcorman » sobota, 17 stycznia 2009, 19:22

eee, gdyby tak było to już od dawna by nie działał :mrgreen:
BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD !
Obrazek Nie zawsze piszę poprawnie po polsku.
To co się skończyło, nigdy się nie zaczęło a to co się zacznie - nigdy się nie skończy.

Awatar użytkownika
Ban.an
Posty: 1445
Rejestracja: wtorek, 15 lipca 2008, 13:31

Re: Awaria

Post autor: Ban.an » sobota, 20 czerwca 2009, 11:29

Hej. Nie wiem czemu, ale od wczoraj na Firefoxie ilekroć próbuję wejść na forum przeglądarka pyta się czy ściągnąć plik application/x-httpd-php .
Może to być błąd serwera.
" (...) możliwość, by miastem rządzili wybierani szacowni członkowie społeczności, którzy obiecają, że nie będą się wywyższać ani przy każdej okazji zdradzać publicznego zaufania, natychmiast stała się tematem żartów w całym mieście"
T.Pratchett

Awatar użytkownika
falcorman
Posty: 2133
Rejestracja: poniedziałek, 10 lipca 2006, 21:50
Lokalizacja: Ustka
Kontakt:

Re: Awaria

Post autor: falcorman » sobota, 20 czerwca 2009, 11:42

nas wielokrotnie wczoraj z shouta wywalało. Pewnie jakiś błąd. Zdarza się. W koncu to tylko elektronika 8)
BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD !
Obrazek Nie zawsze piszę poprawnie po polsku.
To co się skończyło, nigdy się nie zaczęło a to co się zacznie - nigdy się nie skończy.

Awatar użytkownika
Ban.an
Posty: 1445
Rejestracja: wtorek, 15 lipca 2008, 13:31

Re: Awaria

Post autor: Ban.an » sobota, 20 czerwca 2009, 15:08

A chcesz zawartość tego pliku? ;> To coś z logowanie jest, z tego co się przyjrzalem, ale to pehap, a ja się w pehapie nie łapie :P Dzisiaj też mam takie numery i zostałem zmuszony do działania z ie ( wybaczcie mi bogowie cyberprzestrzeni ).
" (...) możliwość, by miastem rządzili wybierani szacowni członkowie społeczności, którzy obiecają, że nie będą się wywyższać ani przy każdej okazji zdradzać publicznego zaufania, natychmiast stała się tematem żartów w całym mieście"
T.Pratchett

Awatar użytkownika
elveez
Posty: 12199
Rejestracja: poniedziałek, 30 czerwca 2003, 15:01
Lokalizacja: Magierowo / Trocinowo
Kontakt:

Re: Awaria

Post autor: elveez » sobota, 20 czerwca 2009, 15:17

Uzywam IE i i powiem ci ze certyfikacje IE i FF sa rozne (i pod roznymi katami) dla uzytkownika z poziomu non ASK (czyli dom) nie maja zadnej roznicy poza interfejsem, wiec krytyka tych przegladarek jest co najmniej hmm powieleniem mody na bunt przeciw microsoftowi. Bezieczenstwo jest mocne na obu, a z logowaniem nie mialem problemow, widzialem jak 2 razy wysypal sie serwer i to tyle, a akurat Rosaline sie zalogowala :D Takze cos z kompem ;) ...

Awaria nie dociera !!!
Ciekawostki z regionu i nie tylko. Zapraszam na mój kanał. http://www.youtube.com/user/elveezultra/videos
Obrazek

Awatar użytkownika
dumb
Posty: 1524
Rejestracja: wtorek, 24 maja 2005, 22:22
Lokalizacja: Ustka
Kontakt:

Re: Awaria

Post autor: dumb » sobota, 20 czerwca 2009, 15:27

upgrade serwera, duże zmiany w sofcie, mogą być problemy bo wszystko jest w trakcie robienia
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Ban.an
Posty: 1445
Rejestracja: wtorek, 15 lipca 2008, 13:31

Re: Awaria

Post autor: Ban.an » sobota, 20 czerwca 2009, 18:51

Raczej nic z kompem, bo ostatnio mu reinstalke robiłem i jest czysty bo zbyt nie grzebałem w nim. Poza tym jakby to było po stronie przeglądarki, to sypałyby się również inne strony, a te akurat chodzą dobrze. Więc może jest tak jak mówi dumb, że to upgrade softu serwera.
" (...) możliwość, by miastem rządzili wybierani szacowni członkowie społeczności, którzy obiecają, że nie będą się wywyższać ani przy każdej okazji zdradzać publicznego zaufania, natychmiast stała się tematem żartów w całym mieście"
T.Pratchett

pieroog
Posty: 316
Rejestracja: czwartek, 24 lutego 2005, 12:34
Lokalizacja: Z garnka

Re: Awaria

Post autor: pieroog » sobota, 20 czerwca 2009, 23:53

Aj tez wielkie halo robisz jak nie dzialalo to pewnie za 5 minut juz zadzialalo, u mnie caly czas na przyklad oki bylo, wiec bez paniki prosze
NoBody is perfect,my name is NoBody...

ODPOWIEDZ