Dumb ? jakiego psa ?

Moderator: DKS
Ale komu gratulowali?rzecznik pisze:\
Trzeba było trochę poprzebywać z tymi bezdomnymi, porozmawiać z nimi, wysłuchać tego, co mają do powiedzenia na temat tej akcji. A także poznać opinie wielu przechodniów, którzy gratulowali pomysłu. Dodam raz jeszcze, że pomysłu, który wyszedł od pensjonariuszy noclegowni.
a co ustka ma z tym wspólnego ?rzecznik pisze: Tematem zainteresowały się również ogólnopolskie media. Dziś, o godz. 17.10, w programie "Prosto z Polski" w TVN 24, zostanie wyemitowany materiał nakręcony w Ustce. Dodam, że także dziennikarze z Gdańska byli pozytywnie zaskoczeni i pochwalili Ustkę za pomysłowość.
Rzecznik nie widzi problemu że bezdomni robia to za co płaci sie cięzkie pieniądze z podatków.
1. mam w lepszej wersjielveez pisze:
chetnie poznam wypowiedzi po materiale
Przecież nie powiedziałem, że mówi w imieniu całego Kościoła, nie napisałem również, że wniosek Radnego jest wyznacznikiem Państwa wyznaniowego.turlaj_dropsa pisze:ksiadz przesadzil i ty grooby,z calym szacunkiem,tez przesadzasz. To ze ksiadz cos powiedzial to nie znaczy,ze mowi w imieniu calego Kosciola. A to,ze radny wystapil z tym na jego wniosek to nie jest wyznacznik panstwa wyznaniowego. Ksiadz wyrazil swoja opinie.zle,ze zrobil to z ambony.
To dlaczego jest krzyż w Sejmie RP?Wg Konstytucji Polska nie jest państwem wyznaniowym,
a ja Ci Banan na to: cała północna półkula się źle przygotowała do zimyBan.an pisze: A z częścią jego wypowiedzi się zgodzę - miasto źle się przygotowało, do zimy.