Dyżury Aptek w Ustce
Moderator: DKS
Dyżury Aptek w Ustce
Pragnę korzystając z forum poinformować , iż od bieżącego miesiąca wychodząc naprzeciw potrzebom mieszkańców Ustki ,którzy chcąc zrobić "zakupy" w aptece nie zawsze wiedzieli do której w danym dniu należy sie udać, na naszej stronie http://www.mag-med.eu" onclick="window.open(this.href);return false; umieściliśmy grafik aptek dyżurujących w danym miesiącu .W zakładce porady umieściliśmy wykaz dyżurujących aptek ,abyście Państwo bez wychodzenia z domu i bez zbędnego szukania mogli się udać do właściwej apteki.
pozdrawiam
Sławomir Kustusz
pozdrawiam
Sławomir Kustusz
Re: Dyżury Aptek w Ustce
słuszna koncepcja, przydałoby się na stronie miejskiej
Popieram.
Zarówno dla Nas jak i stonki.....
Pozdro
"Bardzo też pożytecznie bywa najsamprzód zdzielić świadka, ledwo wejdzie, mocno kijem po głowie, od czego ten bardzo zdumiony bywa, a przeto i do kłamstwa nieskory."
Dla mnie to jest prawdziwie zdrowe podejście, można ułatwić życie ludziom a jednocześnie zareklamować czy przybliżyć im swoją firmę kierując ich na swoją firmową stronę. 

Nie ten jest mądrzejszy kto wyżej stoi i głośniej krzyczy
Piszę poprawnie po polsku
I super
W gazecie zawsze jest, w GP

W gazecie zawsze jest, w GP

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD !
Nie zawsze piszę poprawnie po polsku.
To co się skończyło, nigdy się nie zaczęło a to co się zacznie - nigdy się nie skończy.
To co się skończyło, nigdy się nie zaczęło a to co się zacznie - nigdy się nie skończy.
celestyn jeśli powiało krypciochą przepraszam ale nie to tak naprawdę było celem. Jak wiesz mieszkam naprzeciw apteki i tuż obok parkuję auto.Często ludzie pytali czy nie wiem która apteka ma dyżur nie zawsze mogli dojrzeć kartkę z dyżurami, a również w celu dokonania zakupów musieli biec do najbliższej apteki aby zlokalizować dyżurną.Mam nadzieję że choć trochę ułatwi to życie..i to jest głównym naszym celemcelestyn pisze:Dla mnie to jest prawdziwie zdrowe podejście, można ułatwić życie ludziom a jednocześnie zareklamować czy przybliżyć im swoją firmę kierując ich na swoją firmową stronę.
pozdrawiam
Sławomir Kustusz
Bez względu na to czy zaleciało "krypciochą" czy nie i czy to było świadome czy nie, to nadal uważam to za świetny pomysł. Jeśli jakaś firma naprawdę stara się ułatwić ludziom życie, choćby w taki sposób jak wyżej, to nie widzę w tym absolutnie niczego złego jeśli przy okazji przybliży samą siebie. W związku z tym uważam, że nie ma za co przepraszać. Gdyby inne firmy miały takie podejście to wszystkim byłoby łatwiej. PozdrawiamMEDYK pisze:celestyn jeśli powiało krypciochą przepraszam ale nie to tak naprawdę było celem. Jak wiesz mieszkam naprzeciw apteki i tuż obok parkuję auto.Często pytali czy nie wiem która apteka ma dyżur nie zawsze mogli dojrzeć kartkę z dyżurami, a również w celu dokonania zakupów musieli biec do najbliższej apteki aby zlokalizować dyżurną.Mam nadzieję że choć trochę ułatwi to życie..i to jest głównym naszym celemcelestyn pisze:Dla mnie to jest prawdziwie zdrowe podejście, można ułatwić życie ludziom a jednocześnie zareklamować czy przybliżyć im swoją firmę kierując ich na swoją firmową stronę.
pozdrawiam
Sławomir Kustusz
Nie ten jest mądrzejszy kto wyżej stoi i głośniej krzyczy
Chcecie, to macie:
http://oia.koszalin.pl/Ustka_oia_go,dut ... Ustka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://oia.koszalin.pl/Ustka_oia_go,dut ... Ustka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD !
Nie zawsze piszę poprawnie po polsku.