Włodzimierz Siudek pisze:i znowu Topek daleko w tyle. Co najmniej dwa lata temu radna Kozakiewicz i moja skromna osoba złożyły odpowiednie wnioski, które były podstawą uzgadniania gminnego MPZP Grabno przez nasz Ratusz. Oczywiście gmina uwzględniła ten przebieg drogi chyba o statusie ruchu lokalnego o właściwych parametrach dla takiej drogi. Narazie Topek nic nowego! Ale myśl dobra.
Koła to ja nie wynalazłem.Jasne ,a forum jak wiadomo nie jest oficjalną platformą wymiany informacji z ratuszem.Od tego jest prędzej smerf i ciotka z warzywniaka.Napewno nie ten jak mu tam?Taki łysy co się kręci po korytarzach..Nazwiska nie pamiętam
Dlatego pleciemy sobie tu tak dla zabawy i tyle.Dla odmiany czasem można kogoś obsabaczyć.

O pomysłach dowiadujemy się wszyscy z b.radnym włącznie jak już koparka i dźwig wjeżdża na teren.
Wkleiłem fotkę natomiast do postu celestyna aby uzmysłowić że te dwa połączenia nie są dla siebie alternytywne a całkiem różne rzeczy.
"Bagatelizować, bagatelizować i jeszcze raz bagatelizować... złapią za rękę, mówić że nie wasza."