posłuchajcie jak było w 2014, 2013, 2012, 2011 r i jakie były plany wiosną 2015, zdjęcia i filmy.
Relacja wieczorem na mojej stronie.
http://www.pomorze-srodkowe.pl/ustka/na ... 15-relacja" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderator: DKS
Mnie proszę do tego nie mieszać - mnie tam nie było.celestyn pisze:Mam takie wrażenie z tego spotkania, że połowa ludzi zamiast podsumować miniony letni sezon, przyszła załatwić swoje różne sprawy.
Cóż, zgadzam się z Panem Panie Adamie w całej rozciągłości. Nie ma sensu dyskutowac każdego roku o tym samym i wskazywac na te same, powtarzające się błędy. Nikt nie wyciąga z takiej dyskusji żadnych wniosków. Graczyk stał się żyrantem nieudolności Cegły. Ja sam kiedy rok temu mówiłem o mojej wizji festiwalu rockabilly otrzymałem gromkie brawa od zebranych na tej sali ludzi. Jacek Cegła powinien zachowac się jak rasowy menażer działu i pociągnąc temat dalej, więc to nie ja powinienem biegac do Jacka Cegły ze swoimi pomysłami, tylko odwrotnie - to Jacek Cegła powinien zabiegac o spotkania z ludzmi, którzy mają jakieś sensowne pomysły. Nie wiem ile zarabia J.Cegła i pracownice jego działu, ale imprezy które organizuje dział promocji miasta Ustka ja jestem w stanie ogarnąc sam w pojedynkę i na takim poziomie na jakim są oragnizowane obecnie mogę je wykonywac w czynie społecznym - czyli całkowicie za darmo.Adam Wroński pisze:Grabarz. Zgadzam się z Tobą absolutnie. Rezygnacja z udziału w takich wydarzeniach to mniej nerwów i stresu. Uczymy się całe życie. Po raz pierwszy od dłuższego czasu mnie także tam nie było. I myślę, że to była dobra decyzja. Nie ma sensu kopać się z koniem. "Klapki" ciągle przeszkadzają. Powtórzę po raz kolejny: "Jest nam tak dobrze i ...... dobrze nam tak".
No cóż.... ciągle uważam, że nasi "sternicy" nie potrafią wykorzystywać "przeciwnych wiatrów". Wielka szkoda!....to nie ja powinienem biegac do Jacka Cegły ze swoimi pomysłami, tylko odwrotnie - to Jacek Cegła powinien zabiegac o spotkania z ludzmi, którzy mają jakieś sensowne pomysły....
To Cegła wyświetla czy ktoś jemu puszcza bo widzę że próbuje czytać.Oniemiał że aż zatyka buzięSmerf Maruda pisze:Dzisiaj, czwartek o 17:00 w usteckim ratuszu podsumowanie sezonu 2015,
posłuchajcie jak było w 2014, 2013, 2012, 2011 r i jakie były plany wiosną 2015, zdjęcia i filmy.
Relacja wieczorem na mojej stronie.
http://www.pomorze-srodkowe.pl/ustka/na ... 15-relacja" onclick="window.open(this.href);return false;
No to zero czy jednak jakieś były?ewcioszek181 pisze:Sezon 2015 uważam za totalne DNO
Zero imprez!
Samo dno... co chwilę powtarzał się ten sam plan
jedyne co uratowalo sezon to parę imprez... Festiwal Sztucznych Ogni, Piłka Plazowa, koncert Elektrycznych Gitar, Rmf FM i TVN
A jak się ma psychologia do ludzi, którzy bez racjonalnych przesłanek bombardują negatywnymi wypowiedziami czyjś społeczny wysiłek, a później wypisują w jakimś szmatławcu treści pełne ubolewania, że się społecznośc mało angażuje w robienie czegokolwiek. Słucham panią - pani Anno - z uwagą.anna pisze:Przecież dawno już P. W. S. w radzie nie ma więc i przeszkód żadnych. W psychologii jest taki mechanizm, że własną nieudolność projektuje się na innych.