Włodzimierz Siudek pisze:Panu Arturowi i organizatorom chciałbym podziękowac za zaproszenie i pogratulować zorganizowania festiwalu. Pomimo kilku przeciwności udało się przeprowadzic imprezę o unikalnym charakterze, z zespołami z najwyższej półki. Jestem pełen uznania dla organizatorów. Na imprezie czulem sie bezpiecznie, mogłem biesiadować, swobodnie poruszac sie po terenie, nabyć pamiątki zespołów, oraz najważniejsze - posłuchać dobrej muzyki. Szczególnie urzekł mnie Silvershine. Zapoznałem sie z propozycją Larw Polarnych i kilku innych zespołów. Z zaskoczeniem spotkałem wielu znajomych - wcale nieorganizatorów. Na przyszłość życzę, by idea festiwalu i jego zawartości rozwijała się o nowe pomysły, pamiętając o jego szczególnym i unikatowym charakterze.
Dziękuję, nie taki diabeł straszny jak go malują.
vinylos pisze:podsumowując, wyszła lipa ?
podobno 100 /3 000 biletów tylko się sprzedało...
Ani pierwsza, ani druga z podanych przez Ciebie liczb nie jest prawdziwa. Jak na imprezę, której termin był "wiecznie ruchomy" liczyliśmy się z tym, że... może być jeszcze gorzej. Totalną żenadą jest przeciskanie się miejscowych pod ogrodzeniem (w tym gronie znalazła się również jedna z pań pracujących w urzędzie...). To jest totalny brak poszanowania dla cudzej pracy.