Tak jak napisałem wcześniej i podtrzymuję swoje zdanie, a moja postawa jest taka jaka jest i nie wiem co Cię w niej zabolało. Uważam, że zdecydowana większość ludzi to niezastanawiające się nad ekologią istoty - to chciałem powiedzieć. Przez pryzmat naszych działań zostawiamy w spadku przyszlym pokoleniom zdewastowaną planetę, która jeszcze 200 lat temu była "diamentem" w otchłani kosmosu. Może masz odmienne zdanie - jeśli tak to z kolei ja gratuluję TAKIEJ postawy i oburzania się za nazywanie rzeczy po imieniu.Ania21 pisze:Piszesz to w ten sposób jakbyś był mądrzejszy od większości ludzi, a większość byłaby gorsza i głupsza od Ciebie. Gratuluje takiej postawy.
Gdybym był ślepy i głuchy to z pewnością nie poruszyłbym tego tematu. Nigdzie nie napisalem, że przy czymś obstaje i nigdzie nie napisałem, że wierzę w jakąkolwiek teorię spiskową, ale widzę to co widzę i zastanawiam się nad tym zjawiskiem - po prostu.Ania21 pisze:a ty dalej jak ten Don Kichot uparcie obstajesz, że to wszystko przez smugi chemiczne. Jakbyś miał klapki na oczach i widział tylko to chcesz, będąc ślepym i głuchym na wszelkie inne informacje.
Tak się dziwnie składa, że część z tych zdjęć jest mojego autorstwa. Inną sprawą jest fakt, że bardzo wielu ludzi wierzy w Boga i nikt nie domaga się "certyfikatu wierzytelności" - to Twoim zdaniem też chyba nie powinno o nich najlepiej świadczyć?Ania21 pisze:Wkleiłeś piękne zdjęcia tak zwanych "smug chemicznych", ale masz do każdego z nich certyfikaty wierzytelności, zdjęcia te przebadały laboratoria, żeby wykluczyć możliwość oszustwa. Bo ja mogę stworzyć Ci w photoshopie nawet lepsze "prawdziwe" zdjęcia chemtrails.![]()
Nie najlepiej też świadczy o Tobie uporczywe używanie tego moralizatorskiego tonu w stosunku do adwersarza - prawda?Ania21 pisze:Wklejasz linki z internetu, nawet nie sprawdzasz ich i od razu uznajesz za prawdziwe, to nie świadczy najlepiej o tobie.
Uszanuję to, że jesteś młodą osobą i być może nie dokońca jesteś świadoma "kalibru" słów, których używasz (zbyt pochopnie) pod moim adresem.Ania21 pisze:To, że kogoś nie interesują teorię spiskowe to nie znaczy, że nie obchodzą go jego wnuki, hamuj swoją pychę i zarozumiałość.
?Łagodna odpowiedź uśmierza gniew, lecz przykre słowo wywołuje złość.?
Waż słowa dziecko.
Pozdrawiam
Artur Grabarczyk