Michałkiewicz nie jest atrakcyjny .W niczym.
Moderator: DKS
Sam sobie zaprzeczasz , nie wiem czemuTopilzin pisze:Ty masz nieco zawężone horyzonty przyjacielu smerfie tzw.klapki na oczach dlatego nie rozumiesz co piszę.Straciłeś 90% z pola widzenia koncentrując się li tylko na pozostałych 10%.Właściwie jesteś opętany tymi 10% procentami.
Nie ty jeden z resztą polegleś.Nawet ten czy inny mój znajomy ze skłonnościami do niepalenia i niepicia padł.
Wytłumacz mi jedno.Dlaczego siejesz notorycznie moskiewską propagandę?Bzdzisz cały czas o manipulacjach i knowaniach.Jesteś użytecznym idiotą?
Misjonujesz bez końca myśląc że ludzie nie mają swojego rozumu a ty odkryłeś "amerykę".To ty jesteś manipulatorem i odmóżdżaczem.Choć tylko gminno-wiejskim i mało skutecznym.Zapisz się do jehowych.Napewno za pół roku zostaniesz ichnim biskupem.
Większość przytomnych ludzi ma w dupie śmietnik zwany netem i jego rewelacje i dla nich jeśli coś gęga jak gęś , chodzi jak gęś i wygląda jak gęś to jest to napewno w 90% gęś.Poniał?![]()
![]()
Nie lubię , zgadłeś.Sam sobie zaprzeczasz , nie wiem czemu![]()
To ty mój przyjacielu nie lubisz rosyjskiej muzyki, baletu, literatury ?
Nie czytałeś Dostojewskiego , Tołstoja, Bułhakowa , Wysockiego i wielu innych ?
Topilzin pisze:Jeżeli leming łyka wszystko to co to jest moherowy beret?![]()
![]()
Ubawił mnie smerf , twierdząc że cechą lewactwa jest pomijanie niewygodnych faktów.Tym samym przyznał się kim jest ale ja to już od dawna wiem.
więcejWycofanie się Rosji z tego traktatu oznacza, że w Europie nie ma już ograniczeń broni konwencjonalnych. Rosja może przemieścić ewakuowaną część swojego uzbrojenia z powrotem na zachód od Uralu, co zmusi państwa europejskie do symetrycznych posunięć, to znaczy ? do skokowego zwiększenia wydatków zbrojeniowych. Będzie to miało dla Unii Europejskiej ekonomiczne konsekwencje, bo jak wiadomo, jeśli produkujemy broń, żeby sprzedać ją jakimś państwom wojującym, to zarabiamy, ale jeśli produkujemy ją dla siebie, to nie zarabiamy, a straty zbilansować może jedynie łup wojenny. A na jaki łup wojenny może liczyć Unia Europejska? Na żaden
...
Tak kończą się buńczuczne pogróżki szefa Komisji Europejskiej Jakuba Delors, który publicznie odgrażał się, że celem Unii Europejskiej jest wypowiedzenie Stanom Zjednoczonym wojny ekonomicznej. Kto chce wojny, to prędzej czy później będzie ją miał ? a wygląda na to, że wśród spragnionych wojny polscy generałowie i Umiłowani Przywódcy znajdują się na pierwszym miejscu. Już dawno postulowałem, by zarówno generałów, jak i Umiłowanych Przywódców obowiązkowo badać psychiatrycznie, ale jak zwykle nic z tego nie wyszło
...
w naszym nieszczęśliwym kraju gwałtownie rozgorzał spór o różnicę łajdactwa. Poszło o to, że senator z Parlamentarnego Klubu PiS, pan Grzegorz Bierecki został oskarżony o wyprowadzenie ze SKOK-ów ciężkich milionów do spółki, której jest właścicielem. Został w związku z tym przez prezesa Kaczyńskiego ?zawieszony? jako członek Klubu Parlamentarnego PiS, chociaż pan senator Bierecki wszystkiemu zaprzeczył, oskarżając swoich oskarżycieli o ?kłamstwa?, a nawet ?ohydne kłamstwa? i prowadzenie przeciwko niemu ?brudnej kampanii wyborczej?. Decyzję prezesa PiS skrytykował też red. Jacek Karnowski, wskazując, że ?obóz? powinien ?bronić swoich żołnierzy?. Chodzi naturalnie o tzw. ?obóz patriotyczny?, skupiający płomiennych dzierżawców monopolu na patriotyzm. Pan red. Karnowski oskarżenia przeciwko senatorowi Biereckiemu określił jako ?pianę, która ma przykryć prawdziwie wielkie afery?. Warto tedy wspomnieć, że panu senatorowi Biereckiemu zarzuca się wyprowadzenie ze SKOK-ów do Luksemburga około 150 mln złotych. W takim razie na ile mogą być szacowane ?prawdziwie wielkie afery??