Zaproponuj imprezę do Kalendarza Imprez AD 2010
Moderator: DKS
Re: Zaproponuj imprezę do Kalendarza Imprez AD 2010
witam!
to nie bedzie propozycja do kalendarza ale bardziej pytanie o opinie jak by sie przyjęły i czy oczywiście by sie przyjęły w ustce Mistrzostwa Polski w Ratownictwie Medycznym
Ostatnio miałem okazję być na takich mistrzostwach i powiem szczerze byłem zachwycony oprawa..nie chodzi tutaj o samo ratownictwo ale np o to ze zjechało sie ponad sto załog a wiec mnóstwo ludzi patronat miała telewizja wiec poszło w świat jako promocja do tego konkurencje odbywały sie na terenie miasta co wzbudzało żywe zainteresowanie przechodniów może to byłby ciekawy pomysł na imprezę można by to było połaczyc z woprem ..od razu pisze że to tylko pomysł
to nie bedzie propozycja do kalendarza ale bardziej pytanie o opinie jak by sie przyjęły i czy oczywiście by sie przyjęły w ustce Mistrzostwa Polski w Ratownictwie Medycznym
Ostatnio miałem okazję być na takich mistrzostwach i powiem szczerze byłem zachwycony oprawa..nie chodzi tutaj o samo ratownictwo ale np o to ze zjechało sie ponad sto załog a wiec mnóstwo ludzi patronat miała telewizja wiec poszło w świat jako promocja do tego konkurencje odbywały sie na terenie miasta co wzbudzało żywe zainteresowanie przechodniów może to byłby ciekawy pomysł na imprezę można by to było połaczyc z woprem ..od razu pisze że to tylko pomysł
- Smerf Maruda
A może też bezpłatne szkolenia mieszkańców Ustki i wczasowiczów,
jak się zachowywać będąc świadkiem wypadku samochodowego,
zasłabnięcia, utonięcia itp.
jak się zachowywać będąc świadkiem wypadku samochodowego,
zasłabnięcia, utonięcia itp.
Zapraszam do polubienia moich stron . . . . . . - www.ziemia-ustecka.pl
www.facebook.com/artur.mazur.14
www.facebook.com/Stara.Ustka
www.facebook.com/ziemia.ustecka
I właśnie na talkich mistrzostwach można by było zorganizować tego typu przeszkolenia. Dodatkowo moze jakieś konsultacje medyczne + badanie na zawartość cukru, badanie wzroku itp. 

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD !
Nie zawsze piszę poprawnie po polsku.
To co się skończyło, nigdy się nie zaczęło a to co się zacznie - nigdy się nie skończy.
To co się skończyło, nigdy się nie zaczęło a to co się zacznie - nigdy się nie skończy.
Wybory Miss i Mister Natura.
Promocja w mediach murowana
Promocja w mediach murowana

rozumiemy się? Będziemy się rozumieć, będzie dobrze... nie będziemy się rozumieć... rozumiemy się?
z przeszkoleniem nie było by myslę problemu a do tego jeszcze tak jak napisał pawel mierzenie poziomu cukru ekg i jakas konsultacja medyczna byłaby możliwa..zapewne jesli przyjadą załogi to zawody odbywają sie w kategori zespołów P i zespołów S dodatkowo mozna zrobić kategorię grup i stowarzyszeń medycznych mogłoby być ciekawie ale nie wiem jakie są wasze opinie na ten temat??
zapomniałem spytać jaki miesiąc widzicie jako najlepszy w zakresie zima lato jesień???Zimowe odbywają sie w szczyrku
Z racji większej ilości turystów, lepiej i praktyczniej było by w sezonie letnim.
BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD !
Nie zawsze piszę poprawnie po polsku.
była by to fajna atrakcja w sezonie tylko sie boję czy nie przykorkujemy miasta w sumie jak teraz było ponad 100 zespołó czyli jakies minimum70 karetek plus ludzie to trochę tego bedzie ale jesli by skorzystać z placu po parafifi i zrobić mistrzostwa z głową to mogłoby sie udać
- elveez
- Kontakt:
Mistrzostwa ma juz Nivea i WOPR bedzie wygladalo na kopie, a karetki przeciez moga byc potrezebne gdzie indziej.
Ciekawostki z regionu i nie tylko. Zapraszam na mój kanał. http://www.youtube.com/user/elveezultra/videos

powielenia sie właśnie spodziewałem
co do samych karetek to bez obawy zespoły które przyjeżdżają na mistrzostwa sa to zespoły poza dyżurowe które przyjeżdżają karetkami nie będącymi na dyżurze czyli zapasowymi.plus jest taki ze przyjeżdżają zespoły z całej polski
co do samych karetek to bez obawy zespoły które przyjeżdżają na mistrzostwa sa to zespoły poza dyżurowe które przyjeżdżają karetkami nie będącymi na dyżurze czyli zapasowymi.plus jest taki ze przyjeżdżają zespoły z całej polski
- zfieszak
- Kontakt:
Ja wiem ,ze offtopicuję za bardzo ale nasunęła mi się myśl odnośnie sezonu - więcej informacji o tym, że w Ustce można oddawać krew! albo przy okazji takiego konkursu załóg medycznych postawić busa na OSiRze;)
"You forgot Poland!"
zfieszak masz pełną rację tylko taka akcja oddawania krwi musiała by być nagłośniona ...wiem ze Słupsk otrzymał jeśli można to tak brzydko nazwać krwiobus czyli mobilne centrum krwiodawstwa . myślę ze RCKiK chętnie by sie dołaczyło do akcji
MEDYK!-MYSZ jest za taką akcją...
-mogę robić pomiar glikemii....

http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... K/34612187
Może by tak coś takiego w Ustce zrobić?
A piszę w tym wątku ze względu na to, że można by to zrobić na OSiRze.
Wersja wschód kontra zachód.
Może by tak coś takiego w Ustce zrobić?
A piszę w tym wątku ze względu na to, że można by to zrobić na OSiRze.
Wersja wschód kontra zachód.
" (...) możliwość, by miastem rządzili wybierani szacowni członkowie społeczności, którzy obiecają, że nie będą się wywyższać ani przy każdej okazji zdradzać publicznego zaufania, natychmiast stała się tematem żartów w całym mieście"
T.Pratchett
T.Pratchett
pewnie nie da się tego wykorzystać w tym roku, ale na następny kto wie:
ostatnio znalazłem coś na czym można byłoby się wzorować,
I Krakowski Piknik Biegowy
profesjonalnie przeprowadzany test Coopera dla każdego chętnego + szereg atrakcji, miejscami dyskusyjnych pod względem kultury sportowej, jak np. beer mile, ale proszę tylko spojrzeć
http://www.masters.krakow.pl/test-coopera/
test coopera
piwna mila
ostatnio znalazłem coś na czym można byłoby się wzorować,
I Krakowski Piknik Biegowy
profesjonalnie przeprowadzany test Coopera dla każdego chętnego + szereg atrakcji, miejscami dyskusyjnych pod względem kultury sportowej, jak np. beer mile, ale proszę tylko spojrzeć
http://www.masters.krakow.pl/test-coopera/
test coopera
piwna mila
- Smerf Maruda
Link na rok 2015 . Jakieś propozycje ?maj pisze:Znużony wiecznym narzekaniem na mało interesujący Kalendarz Imprez, ale i chyba podbudowany pomysłowością i potencjałem Internautów
Ośrodek Sportu i Rekreacji zamieścił na swojej stronie zakłądkę, w której można zamieszczać propozycje do przyszłorocznego Kalendarza Imprez.
Kto żyw do klawiatur
http://www.osir.ustka.pl/index.php?opti ... &Itemid=81" onclick="window.open(this.href);return false;
http://osir.ustka.pl/index.php?option=c ... Itemid=105" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: Elvez może jakaś zmiana tytułu na bardziej uniwersalny ?
Zapraszam do polubienia moich stron . . . . . . - www.ziemia-ustecka.pl