Kamery
Moderator: DKS
Czy kamery internetowe działają?
Coś u mnie czarno a u Was?Pozdro
Re: Kamery
czyżby wichura nie oszczędziła nawet cyfrowego podglądu miasta? 
Zamiotlo temat. Wczoraj na shout admin sprzetowy napisal ze jest awaria i nie ma mozliwosci naprawic ze wzgledu na duza wysokosc n.p.m
pozdro, moderator elveez

Zamiotlo temat. Wczoraj na shout admin sprzetowy napisal ze jest awaria i nie ma mozliwosci naprawic ze wzgledu na duza wysokosc n.p.m
pozdro, moderator elveez
?Nie ma granic tego, co można osiągnąć, jeśli się nie dba komu zostanie przypisana zasługa?
Ronald Reagan
nie piszę poprawnie po polsku
Ronald Reagan

A tam. Prawda jest taka, ze nowe tasmy sa wlasnie w obrobce cyfrowej, za kilka dni znowu bedzie mozna ogladac. Renderowanie pelnego landscape i algorytmy nieba musza potrwac troszke.
"Muzyka to przyjemność, jakiej dusza ludzka doświadcza przez liczenie, nie zdając sobie sprawy, że ma do czynienia z liczeniem."
Gottfried Wilhelm Leibniz
Gottfried Wilhelm Leibniz
Dlaczego moge ogladac obraz TYLKO z drugiej kamery: "Widok na promenade"?
Mam zainstalowanego polecanego plugina, pomimo wszystko widoku na molo i z obrotowej kamerki nie moge odtworzyc: pomimo instalacji wyswietla sie "pobierz plugina"...
Mam zainstalowanego polecanego plugina, pomimo wszystko widoku na molo i z obrotowej kamerki nie moge odtworzyc: pomimo instalacji wyswietla sie "pobierz plugina"...

odpowiedź: przeczytaj pięć postów wyżej i wyciągnij wnioski 

?Nie ma granic tego, co można osiągnąć, jeśli się nie dba komu zostanie przypisana zasługa?
Ronald Reagan
nie piszę poprawnie po polsku
Ronald Reagan

jeżeli używasz interner explorera, sprawdź ustawienia bepieczeństwa.
krótko mówiąc plugina masz, ale jest zablokowany
krótko mówiąc plugina masz, ale jest zablokowany
Kure, z kamerami znów coś nie teges:)
awaria na latarni, do której nie ma dostępu. Latarnicy już nie pracują, latarnią zajmuje się firma zewnętrzna z Kołobrzegu.
No dobra, do latarni nie ma dostępu. A kamera na Promenadzie?dumb pisze:awaria na latarni, do której nie ma dostępu. Latarnicy już nie pracują, latarnią zajmuje się firma zewnętrzna z Kołobrzegu.
Jestem upierdliwy, ale brakuje mi ulubionych widoków.
J
- elveez
- Kontakt:
wszystkie kamy leza ?
Ciekawostki z regionu i nie tylko. Zapraszam na mój kanał. http://www.youtube.com/user/elveezultra/videos

- elveez
- Kontakt:
od 7ego jest ciemno na screenach i strumienie sie nie wczytuja.
- Załączniki
-
- kam.JPG (68.09 KiB) Przejrzano 7719 razy
Ciekawostki z regionu i nie tylko. Zapraszam na mój kanał. http://www.youtube.com/user/elveezultra/videos