Może z litości czy przyzwyczajenia.
Większość już sobie odpuściła a i na mnie przyjdzie któregoś dnia pewnie kolej.

Moderator: DKS
Juz myslalem,ze nie doczekam takiego dniaTopilzin pisze:Większość już sobie odpuściła a i na mnie przyjdzie któregoś dnia pewnie kolej.
Myslal,Topilzin pisze:Jednak ja zdecyduje kiedy przestanę komentować twoje wypociny a nie ty.
No proszeTopilzin pisze:"NIEMOŻLIWE PRZYCZYNY KATASTROFY SAMOLOTU... PYTANIA I ODPOWIEDZ" i po ptokach.
Ciekawe, nawet bardzo... Uwolniony umysł w całej okazałości.JCH pisze:Z Toba ,to nawet juz nie ,krzyz Panski,a raczej mucha hiszpanska.
Jak przeczytałem, co on wygaduje, to się zacząłem zastanawiać, z którego domu wariatów uciekł.Topilzin pisze:rat w wierze" mecenas lewa noga Dubieniecki.
Brak pewnej wrażliwości, nachalność mediów dodatkowo potęguje cierpienie najbliższych.Asiula pisze:W telewizji sprawa katastrofy wciąż wraca jak bumerang.Na początku sama byłam w szoku rozmiarem katastrofy i było mi potwornie żal rodzin,które straciły najbliższych.Ale obecnie mam już dosyć robienia z ofiar katastrofy wielkich bohaterów narodowych - bo na litość boską oni nie lecieli na wojnę ratować kraj tylko w sumie do pracy, a z wdów robienia wielkich męczennic co im się świat zawalił.Codziennie ktoś traci kogoś bliskiego,codziennie są ludzkie tragedie i nieszczęścia,codziennie jakaś żona traci męża i zostaje sama z dziećmi i nikt tym ludziom nie współczuje.
Tylko [patrzeć jak 10 kwietnia będzie kolejnym dniem wolnym od pracy i świętem narodowym![]()
Aż się boję I rocznicy,się będzie działo....
My, jako Polska, wystawiamy się na pośmiewisko próbując bronić przegranej sprawy - uważa Tomasz Hypki, prezes Agencji Lotniczej Altair, ekspert ds. lotnictwa. Według niego, próba zrzucania winy na Rosjan nie zmieni faktu, że polska strona ma ws. katastrofy w Smoleńsku najwięcej na sumieniu. Wskazuje przy tym, że zapisy rozmów w wieży kontroli lotów niewiele wniosą do śledztwa. A MON i minister Bogdan Klich dla propagandy są w stanie zaryzykować i publiczne pieniądze, i bezpieczeństwo ludzi.
Nie ma pan wiary w polskie Ministerstwo Obrony Narodowej.
- Obawiam się jednego: że po stronie polskiej jest wiele osób, które mają dostęp do śledztwa i jednocześnie są zainteresowane mataczeniem, zrzucaniem winy na stronę rosyjską. Media powinny właśnie na to zwrócić uwagę - na ludzi z MON.
Warto choćby wskazać, że w skład komisji MSWiA, wchodzi też pułkownik Mirosław Grochowski, który od 2007 roku w ministerstwie odpowiadał za bezpieczeństwo lotów. Powstaje pytanie: co on zrobił po katastrofie w Mirosławcu, jaka jest jego odpowiedzialność, jeśli odpowiednie wnioski z niej nie zostały wyciągnięte? Dlaczego jest w tej komisji i podaje mediom niesprawdzone informacje? I na jakiej zasadzie się to odbywa?
Pilot ktory odmowi ladowania w strefie dzialan wojennych zostal przez Kaczynskiego wyrzucony z wojska. Czy jakas gazeta o tym napisala ?Właśnie mi przyszła do głowy taka myśl, wyobraźmy sobie co by było, gdyby wtedy kontrolerzy odmówili lądowania. Byłby istny cyrk z kabaretu, znając Kaczyńskich i PiS oraz resztę jedynie prawdziwych patriotów, dla których Rosja to zło wcielone.
Mozna sobie pogadac, papka. Rzad nie panuje chyba nawet nad wlasnymi zwieraczami. Klopotek powiedzial ze w armii czuc smrod.Dlaczego jest w tej komisji i podaje mediom niesprawdzone informacje? I na jakiej zasadzie się to odbywa?