Wskaż, w którym miejscu Ciebie obraziłem.Edward pisze:...ARTUR: ja staram się nikogo nie obrażać i proszę - staraj się też zachować odpowiedni poziom.
Dajmy już spokój mojej pasji i temu kogo waść cenisz. Mi wystarczy, że cenisz pan również Tomasz Laskowskiego - i zdawać by się mogło, że cenisz go pan ponad wszystko i jesteś pan pasjonatem jego strategii!Edward pisze:O twojej pasji albo pisałem pozytywnie albo milczałem - bo nie znam się na muzyce. Nigdy by mi nie przyszło na myśl aby pisać o twoich występach tak, jak to się niekiedy innym trafiało; po prostu cenię pasjonatów nawet wówczas, gdy ich zainteresowania są mi obce.
Przyznałeś przecie panie, że cieszysz się z powstania pomnika, bo mógłbyś tego aktu nigdy nie doznać ze wzgledu na wiek - więc raduje Cię to, choć pomnik powstał pokrętnymi zabiegami jak pokrętna jest Twoja logika.Edward pisze:Mnie wiek nie przeszkadza,
Mnie nie obchodzą sukcesy Edwarda Zająca, mnie interesują sukcesy RADNEGO Edwarda Zająca.Edward pisze:abym miał sukcesy w tym rodzaju żeglarstwa, które uprawiam. Więcej - nikt z tych młodych, silnych, wysportowanych nie przepłynął samotnie tylu mil po Bałtyku niż pewien stary (to fakt) żeglarz z Ustki. I tylko żałuję, że gdy byłem młody, to nie miałem tych możliwości, jakie istnieją obecnie. Dla mnie prawdziwe żeglarstwo zaczęło się kilka lat temu - stanowczo zbyt późno.
Ależ ja żegluję Edwardzie w sztormowych warunkach - choćby i na tym forum, pośród was - kochani radni.Edward pisze:Życzę ci, abyś w moim wieku miał tyle energii co ja żeglując samotnie, często w sztormowych warunkach.
Pozdrawiam
Edward Zając

Pozdrawiam